Om Primary Purpose

AA gruppen Primary Purpose Oslo hadde sitt første møte i mars 2006. Gruppen ble startet av tre personer som brant for AAs budskap og som ønsket å føre budskapet videre til lidende alkoholikere på en direkte og klar måte. Man kan si at gruppen ble startet av kjærlighet og frustrasjon. Ingen av de tre grunnleggerne fant seg helt tilrette i det AA de hittil hadde funnet og de ønsket seg noe mer.

Primary Purpose Oslo ville og vil fortsatt holde fokus på trinn, tradisjoner og sponsorskap. Dette har ikke alltid vært så populært blant de besøkende. De tre første årene var fulle av kontroverser og synspunkter på hvordan man skulle drive en AA – gruppe i Norge. Heldigvis har AA en fjerde tradisjon som tillater variasjon blant gruppene og det er en av de bestanddeler som gjør AA så fantastisk. Alle kan finne sin egen gruppe.

Det første møtet som gruppen hadde i de fine lokalene på Bislett hadde 14 besøkene. Siden sank antallet besøkene drastisk og i lang tid var det bare 1-5 personer på møtene. Etter hvert vokste gruppen og flere begynte å komme på møtene. Det sterke fokuset på å arbeide med trinn og det aktive sponsorskapet i gruppen har bidratt til at gruppen i dag har mellom 20-30 besøkene på vært møte og en stor variasjon i alder. Gruppen har ca 40 personer som kaller Primary Purpose for sin ”Hjemmegruppe”

I dag er Primary Purpose en svært aktiv gruppe. Vi ordner reiser til konventer og gruppen holder årlig et eget konvent med internasjonale talere. Primary Purpose har seminarer og en egen ”klinikktjeneste” der medlemmer fra Primary Purpose drar til ulike klinikker over hele landet og forteller om hvordan det var, hva som hendte og hvordan det er i dag. Det siste konventet som Primary Purpose organiserte (2009) hadde totalt mer enn 400 besøkende.

Neste skritt er å lansere en hjemmeside slik at vi kan nå enda flere som lider under alkoholens grep. Primary Purpose Oslo vil hjelpe deg om du har et alkoholproblem. Om du er forberedt på å ta noen enkle trinn, så er Primary Purpose her for å hjelpe deg i sann AA-ånd. Du kommer til å treffe nye venner, høre interessante taler, få mulighet til å leve et liv i frihet, reise, le og ha det morsomt.

Ingen av grunnleggerne av Primary Purpose hadde nok drømt om den glede og kjærlighet som gruppen har å gi i dag.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.